Tarife și Condiții
Condiții
Condițiile de primire a patrupezilor pe teritoriul pensiunii
  • Animalele care sunt primite în pensiune trebuie să fie în mod obligatoriu vaccinate, deparazitate și tratate împotriva căpușelor nu mai tîrziu de 2-3 săptămîni înnainte de a fi cazate în pensiune. Întotdeauna acolo unde sunt aglomerări de animale riscul de înbolnăvire cu boli specific contagioase crește. Vă sfătuim să fiți responsabili,aducerea animalului în pensiune neprotejat la maxim este un risc pe care vi-l asumați consistent.
  • Pensiunea acceptă doar hrană uscată sau conserve de tip comercial. Pensiunea nu acceptă alimente preparate la domiciliu ( gen terci,carne ect.) Această masură are scop de a proteja animalele de intoxicație, reacții alergice sau diaree. Nu sunt admiși în pensiune câini agresivi față de alți câini cît și față de oameni. Această măsură are scop de a proteja atît angajații pensiunii cît și animalele aflate în pensiune.
  • Pentru cazare în pensiune proprietarul patrupedului are nevoie de: buletinul de identitate și pașaportul patrupedului.Pentru adaptare mai rapidă vă svătuim să aduceți lucruri de care animaluțul este atașat (pătuț,jucării ect.) Uneori adaptarea poate fi mai dificilă de aceea un miros cunoscut poate fi de mare ajutor.
  • Programările se fac preventiv pe numărul de telefon indicat pe site sau gen online (Facebook,Viber ect.). Pentru programare e nevoie de indicat data și ora cazării și data și ora ridicării patrupedului. Tariful pentru o zi este echivalent cu 24 ore, termenul cazării se socoate de la orele în care a fost primit patrupedul, respectiv ridicarea patrupedului se face pîna la aceeași oră în ziua plecării din pensiune. În cazul cînd patrupedul este ridicat cu 5 ore mai tîrziu de ora stabilită atunci tariful se socoate pentru o zi întreagă. La cazarea în pensiune se achită un avans (jumătate de sumă), restul sumei se achită la ridicarea patrupedului.

 

Pisici
 Standart cu

sau fără balcon
  - 90 Lei/zi (24h)

  - 135 Lei/zi (24h)
 cu hrană + 10 Lei/zi

 

Câini
 Standart mini

  - 120 Lei/zi (24h)

   - 180 Lei/zi (24h)

 cu hrană + 20 Lei/zi
 Standart mediu

  - 140 Lei/zi (24h)

   - 210 Lei/zi (24h)

    - 280 Lei/zi (24h)

 cu hrană + 20 Lei/zi
 Standart maxi

  - 160 Lei/zi (24h)

   - 240 Lei/zi (24h)

    - 320 Lei/zi (24h)

     - 400 Lei/zi (24h)

 cu hrană + 20 Lei/zi

 

Animăluțe mici
Păsări, Animăluțe mici cu cușca proprie - 20-30 Lei/zi (24h)
Live Editor