Despre noi
Despre noi
PENSIUNEA ANIMALELOR
Cazarea temporară a animalelor de companie

Pensiunea Animalelor își așteaptă clienții în cea mai nouă și dotată pensiune atît pe perioada concediilor cît și în orice timp cînd stăpînul lor este ocupat. Clădirea pensiunii este dotată cu sistem de încălzire, teren de joacă pentru câini și balcon de vară pentru pisici.

Pensiunea Animalelor oferă apartamente separate pentru câini și pisici, animalele dispun de hrană de 2/3 ori pe zi, plimbări de 3 ori pe zi și jocuri cu alte animale conform contractului încheiat cu proprietarul.

Iubim animalele și știm că despărtirea de stapîn, oricît ar fi de scurtă poate fi dificilă deaceea ne străduim să oferim condiții de cazare în pensiune cît mai plăcute și să compensăm lipsa stăpînilor cu afecțiune și multă dragoste.

Animăluțele care vin la noi, sunt membrii ai familiei dvs., respectiv și noi ne vom comporta cu ele ca și cum ar fi un membru al familiei noastre.

Pensiunea Animalelor este asemenea unei grădinițe, acomodarea în primele zile poate fi mai dificilă, dar asemenea unui copil, la sfîrșitul perioadei petrecute la noi, patrupedul va pleca cu experiențe plăcute, mult mai sociabil și cu siguranță se va bucura să ne revadă.

Mai presus decît condițiile pe care le oferim stă afecțiunea și iubirea față de animale.