Tarife și Condiții
Condiții
Condițiile de primire a patrupezilor pe teritoriul pensiunii
  • Animalele care sunt primite în pensiune trebuie să fie în mod obligatoriu vaccinate, deparazitate și tratate împotriva căpușelor nu mai tîrziu de 2-3 săptămîni înnainte de a fi cazate în pensiune. Vaccinele obligatorii pentru cazare în pensiune: antirabic, contra bolilor infecțioase, contra Bordetella Bronchiseptica. Întotdeauna acolo unde sunt aglomerări de animale riscul de înbolnăvire cu boli specific contagioase crește. Vă sfătuim să fiți responsabili,aducerea animalului în pensiune neprotejat la maxim este un risc pe care vi-l asumați consistent.
  • Pensiunea acceptă doar hrană uscată sau conserve de tip comercial. Pensiunea nu acceptă alimente preparate la domiciliu ( gen terci,carne ect.) Această masură are scop de a proteja animalele de intoxicație, reacții alergice sau diaree. Nu sunt admiși în pensiune câini agresivi față de alți câini cît și față de oameni. Această măsură are scop de a proteja atît angajații pensiunii cît și animalele aflate în pensiune.
  • Pentru cazare în pensiune proprietarul patrupedului are nevoie de: buletinul de identitate și pașaportul patrupedului.Pentru adaptare mai rapidă vă svătuim să aduceți lucruri de care animaluțul este atașat (pătuț,jucării ect.) Uneori adaptarea poate fi mai dificilă de aceea un miros cunoscut poate fi de mare ajutor.
  • Programările se fac preventiv pe numărul de telefon indicat pe site sau gen online (Facebook,Viber,WatsApp.). Pentru programare e nevoie de indicat data și ora cazării și data și ora ridicării patrupedului. Tariful pentru o zi este echivalent cu 24 ore, termenul cazării se socoate de la orele în care a fost primit patrupedul, respectiv ridicarea patrupedului se face pîna la aceeași oră în ziua plecării din pensiune. În cazul cînd patrupedul este ridicat mai tîrziu de ora stabilită atunci se achită taxă încă pentru o zi întreagă. În ziua cazării în pensiune se achită un avans (jumătate de sumă), restul sumei se achită la ridicarea patrupedului.